Noii aleși social-democrați ai Slatinei și-au ridicat certificatele care le atestă calitatea de consilieri/ FOTO+VIDEO

Noii aleși social-democrați ai Slatinei și-au ridicat, miercuri, certificatele care le atestă calitatea de consilieri. La înmânarea documentelor, președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Slatina le-a urat succes noilor aleși.

Noii aleși au sosit la ora 13.00 la sediul Biroului Electoral Municipal. Cu toții au primit certificatele din mâna președintei BEM, care le-a urat succes în noul mandat.

La ieșire, Emil Moț, primul pe lista de consilieri și noul primar al municipiului, le-a mulțumit slătinenilor pentru încrederea acordată echipei PSD și le-a promis că nu îi va dezamăgi.

„Încă o dată, într-adevăr, un nou mandat. Încă o data vreau să mulțumesc slătinenilor pentru încrederea pe care ne-au arătat-o cu ocazia acestor alegeri. Vreau să le promit că nu-i voi dezamăgi, suntem o echipă, cum am fost și acum patru ani, o echipă care va sta la dispoziția slătinenilor, o echipă care va duce la bun sfârșit proiectele începute în acești patru ani. Vom veni și cu noi proiecte foarte, foarte bune numai pentru slătineni”, a declarat Moț.

El și-a manifestat bucuria că Partidul Social Democrat al majoritatea în consiliul local și a explicat care sunt următorii pași procedurali. Pe de altă parte, se pare că noii viceprimari ai Slatinei vor fi cei care au fost și în mandatul trecut, Claudiu Stăncioiu și Gigi Ernes Vîlceleanu.

„Sunt foarte bucuros, avem majoritate în Consiliul Local și vom face în continuare tot ce e mai bine pentru slătineni și pentru orașul nostru. În maximum două săptămâni se va reuni noul consiliu, așteptăm să vină și celelalte partide șă-și ia mandatele, apoi vor fi trimise la Judecătorie, vom fi validați și apoi va veni Prefectura și vom face ședința de învestire a Consiliului Local și a primarului. Apoi noi vom face o alta sedință în care ne vom alege viceprimarii. Noi avem majoritate și nu va exista vreun motiv să nu rămânem cu această echipă”, a mai spus Emil Moț.

Noii consilieri PSD sunt Gabriela Şerban, Răzvan Cazangiu, Emil Popa, Claudiu Stăncioiu, Constantin Antonescu, Gigi Vîlceleanu, Viorel Dincă, Ion Vătrai, Alexandru Berechet, Eufrosina Brătoi, Loredana Stroiuleasa și Ioan Alexa.

În legislativul municipal mai are reprezentanți PNL, în număr de șapte (Liviu Dumitru Voiculescu, Marian Manuel Doagă, Ionuţ Ovidiu Comănescu, Alexandru Bogdan Popistaş, Viorel Rogojinaru, Ştefan Văduva și Eugen Romeo Costică), și Pro-România (Marius Bălașa și Mihai Cîrloganu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here