Alexandra Măceșanu a fost răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare!

Sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Dincă continuă seria dezvăluirilor cutremurătoare în cazul Caracal. Acesta le-a declarat oamenilor legii că un posibil complice în răpirea Alexandrei Măceșanu ar fi un interlop cunoscut România, apropiat al Clanului Sportivilor din București.

Monstrul din Caracal a făcut noi declarații despre răpirea Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă i-a spus avocatului familiei tinerei că nu el ar fi omorât-o, ci că le-a dat-o unor interlopi. Aceștia ar fi venit cu două autoturisme și au scos-o pe Alexandra pe ieșirea din spate, atunci când el era plecat la farmacie.

În același timp, Dincă le-a și rostit numele celor patru infractori care ar fi implicați în răpirea Alexandrei Măceșanu. Unul dintre aceștia ar fi un apropiat al grupării Sportivilor, cunoscută în sectorul 4 din București, au informat surse judiciare pentru WOWbiz.ro.

Alexandra Măceșanu, răpită de un cunoscut al Clanului Sportivilor?

Interlopul la care se referă monstrul din Caracal ar fi o persoană cunoscută, cu relații puternice în Poliția Română. Dincă i-a mai spus avocatului familiei Măceșanu că declarațiile lui precedente i-ar fi fost influențate de către acei oameni ai legii, care veneau în celulă și-i controlau spusele pe care urma să le transmită.

Ce declarații cutremurătoare a făcut monstrul din Caracal

În continuare, monstrul din Caracal ar mai fi declarat că fata ar fi fost dusă în Italia pentru a fi obligată să se prostitueze de alți membri din rețea. În același timp, Dincă a spus că nu știe dacă Alexandra Măceșanu mai trăiește sau nu.

În legătură cu declarațiile lui Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu a confirmat într-un fel aceste spuse, dar nu i-a dezvăluit numele interlopului indicat de monstrul din Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a spus însă că cel care a fost implicat în răpirea nepoatei lui locuiește în același cartier cu el, iar rețeaua acestuia a intrat în atenția polițiștilor, după ce a fost cercetată pentru infracțiunea de trafic de migranți. Mai exact, la sfârșitul anului 2019, DIICOT Arad a destructurat o rețea de trafic de migranți cu ramificații în Clanul Sportivilor din București.

Sursa: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here