Bărbat din Olt, cercetat penal pentru tăinuire. El deținea un autoturism căutat de autoritățile italiene

Un bărbat de 44 de ani, din localitatea Perieți, este cercetat pentru tăinuire după ce polițiștii de investigații criminale au descoperit la el un autoturism pentru care autoritățile din Italia au emis o alertă de urmărire internațională, mașina fiind căutată pentru confiscare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați de către reprezentanții Registrului Auto Roman – Reprezentanța Olt cu privire la faptul că în cursul acestei dimineți, o persoană s-a prezentat pentru a efectua demersurile necesare în vederea identificării unui autoturism, care figurează ca având mențiuni judiciare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că un bărbat, de 44 de ani, din comuna Perieți, județul Olt deține autoturismul respectiv, pentru care există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Italia. Autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare.

„Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here