Deputatul de Olt Dan Ciocan a semnat aproape 100 de inițiative legislative în actualul său mandat

Deputatul de Olt Dan Ciocan a semnat, de la începutul acestui mandat, aproape 100 de inițiative legislative, alături de mai mulți parlamentari social-democrați. 39 dintre aceste proiecte au fost promulgate legi.

Printre cele mai inițiative pe care Dan Ciocan și-a pus semnătura se numără proiect de lege pentru pentru modificarea şi completarea Legii nr.107/1996 – Legea apelor, propunere legislativă pentru plafonarea preţului medicamentelor şi a alimentelor de strictă necesitate, pentru completarea Legii nr.53/2003 – Codul muncii şi pentru reglementarea unor măsuri de protecţie socială, ca și proiectul privind modificarea şi completarea Legii nr.16/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Proiectul de Lege privind unele măsuri pentru deblocarea procesului de restituire a terenurilor către foştii proprietari, cel pentru comasarea terenurilor agricole deţinute de asociaţiile agricole constituite de unităţile de cult, cel pentru suspendarea rambursării creditelor și cel privind modificarea şi completarea Legii nr.208/2015 privind alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente sunt alte inițiative semnate de parlamentarul de Olt.

De asemenea, Dan Ciocan și-a mai pus semnătura pe propunerea legislativă privind unele măsuri pentru deblocarea procesului de restituire a terenurilor către foştii proprietari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here