Olt: Controale sporite pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Amenzi pentru cei care au încălcat măsurile

Oamenii legii din Olt au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, aplicând amenzi celor care nu au respectat măsurile impuse.

Peste 200 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali, dar și reprezentați ai instituțiilor de control de pe raza județului Olt au continuat controalele în vederea prevenirii răspândirii infectării cu virusul Covid-19, atât în zonele urbane cât și în zonele rurale, respectiv zonele aglomerate, piețe, târguri, terase, marketuri și zone de agrement, cât şi în trafic, fiind vizat transportul de persoane.

„Cu această ocazie, au fost verificate 32 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate și 54 de mijloace de transport cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Peste 320 de persoane au fost legimitate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3500 de lei, amenzile fiind date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here