Un bărbat din Olt, cercetat penal pentru evaziune fiscală. Polițiștii au descoperit mai multe mașini dezmembrate și fără acte

Un bărbat din Olt este cercetat penal pentru evaziune fiscală, după ce oamenii legii au descoperit că dezmembra mașini în afara normelor legale.

Mai exact, s-au găsit în curtea lui mașini despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării, bărbatul neputând face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv.

„La data de 1 octombrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acţionat pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comertului cu piese auto ” second-hand” , în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național.

Astfel, în urma activităţilor desfășurate în dimineața zilei de 1 octombrie 2020 pe raza orașului Piatra-Olt, polițiștii au identificat un bărbat,  de 43 de ani, din comuna Slatioara, care ar dezmembra autovehicule, în afara cadrului legal”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Olt .

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here