Cazul Caracal: Au disparut probe importante. Gheorghe Dincă își schimbă declarațiile de la o zi la alta

Gheorghe Dincă a făcut declarații șocante! Monstrul din Caracal își modifică de la o zi la alta declarațiile. Mai nou, vorbește despre un complice în răpirea fetelor, Alexandra și Luiza.

Persoana pe care a indicat-o Dincă în faţa magistraţilor ar avea legătură cu cei din Clanul Sportivilor. Dincă a spus că a avut complici atunci când a răpit-o pe Alexandra, că a fost ajutat de patru traficanţi de carne vie şi că unul dintre ei ar fi chiar un interlop din Capitală.

În momentul de faţă, dosarul bate pasul pe loc, spune Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.

Mai mult, potrivit ei, au dispărut multe probe de la dosar.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu – tânăra răpită – „Nu înţeleg, e dincolo de capacitatea umană, de ce procurorii şi poliţiştii nu îl audiază în acest moment pe Gheorghe Dincă pentru a spune unde se află cele două fete. Dincolo de toate lucrurile făcute de mântuială sau pentru a acoperi, pe care toţi cetăţenii României le-au înţeles.. nu mai există unul care să nu fi înţeles că s-a muşamalizat. Problema mea e alta. De trei de luni de zile, acest individ neagă omorârea celor două fete. Atunci, de ce niciun procuror nu l-a audiat ca să spună unde sunt. E inacceptabil să asistăm la aşa ceva. Un presupus criminal neagă omorârea a două persoane, iar statul asistă pasiv fără ca măcar să-l audieze, măcar de ochii lumii”.

Avocata Carmen Obârşanu– „Eu cred că ar trebui să lăsăm toate aceste teribilisme, că se face aşa, că leşină căutând fetele. Toate aceste minciuni să fie îndepărtate şi să pornim o cercetare reală. Am văzut că de un an de zile nu se face nicio cercetare la SIIJ. Am stat de vorbă cu Dincă şi cu Risipiţeanu. Am constatat că ceea ce se vehiculează în public nu corespunde cu ceea ce rezultă din dosar. Am citit din dosar şi rezultă că au dispărut mutle probe. Nu se poate aşa ceva decât dacă anchetatorii au fost fraţi cu cei care le-au sustras”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here