Se pregătesc alte noi restricții în Capitală. Ce îi așteaptă pe bucureșteni

Se pregătesc noi restricții în Capitală. Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență se întrunește chiar la această oră. Pe lista nolilor restricții este închiderea sălilor de jocuri de noroc, a barurilor, cluburilor și discotecilor.

Este vorba despre activitatea din spațiile interioare, potrivit informațiilor Digi24.

Vor fi închise și sălile de jocuri de noroc, urmând să rămână deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior.

O altă propunere se referă la reducerea perimetrului din jurul școlilor în care purtarea măștii va fi obligatorie, de la 100 de metri, cât a fost stabilit ieri, la 50 de metri.

În cazul cazinourilor nu știu deocamdată, este reglementată și această situație, așteptăm ca Comitetul Național pentru Situații de Urgență să ia o asemenea măsură și ne vom adapta. Sau măcar să ne dicteze niște măsuri în sensul ăsta”, a spus prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Șeful DSU, Raed Arafat, spunea aseară că și sălile de jocuri vor fi și ele închise și că măsura este prevăzută în Hotărârea de Guvern care a prelungit, pe 14 septembrie, starea de alertă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here