Cazul cutremurător al unui poliţist omorât de soţia cu 20 de ani mai tânără. De ce i-a tranşat şi împrăştiat trupul

O femeie de 38 de ani a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru omor, în condiţii de violenţă în familie şi profanare de morminte. Mariana Lupu este acuzată că şi-a ucis soţul, deşi a negat în permanenţă că ar avea vreo legătură cu moartea acestuia.

Procurorii au reuşit să facă lumină, după doi ani de anchetă, în cazul crimei comise în satul Lanurile din judeţul Brăila.

Potrivit Adevărul, poliţistul brăilean Mihalache Lupu (56 ani) a dispărut, dispariţia fiind anunţată la Poliţie în decembrie 2016 de sora acestuia. Anchetatorii au stabilit că pe 16 sau 17 decembrie, femeia şi-ar fi ucis soţul, iar i-ar fi tranşat trupul. Părţi din cadavru au fost ascunse, ulterior, în diferite locuri din gospodărie.

Mariana Lupu, soţia poliţistului, a negat în permanenţă că ar fi comis crima. Femeia a fost testată chiar şi cu poligraful şi a reuşit să treacă testul fără probleme. Rezultatele probelor ADN ar fi dat-o însă de gol.

Procurorii susţin că poliţistul ar fi fost lovit în cap cu un baston până când a murit. Gelozia ar fi fost motivul atacului extrem de violent, notează sursa citată.

Audierile realizate în februarie-martie 2017 au scos la iveală faptul că Mihalache Lupu era o persoană foarte violentă. Poliţistul este acuzat că-şi bătea des soţia, de cele mai multe ori fără motiv.

„Era foarte gelos şi obişnuia să consume cantităţi mari de alcool”, au declarat vecinii, conform Adevărul.

Potrivit anchetatorilor, trupul poliţistului a fost descoperit tranşat şi împrăştiat prin gospodărie: picioarele – în grajd, capul – în pod, alte părţi – în WC şi sub podeaua unei camere. De asemenea, procurorii spun că actele şi telefonul mobil al bărbatului fuseseră ascunse în WC.

În urma indiciilor descoperite, Tribunalul Brăila a decis ca Mariana Lupu să fie arestată preventiv, cu toate că ea a declarat că nu şi-a ucis soţul şi nu ştie cum a ajuns cadavrul în locuinţă.

Până acum, nu a fost găsită decât o parte a trupului bărbatului, deoarece lipsesc mâinile, mandibula şi o mare parte din torace şi abdomen.

Judecătorii au plasat-o pe Mariana Lupu sub control judiciar, o măsură preventivă blândă ţinând cont de gravitatea faptelor de care este acuzată.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here