Focar de coronavirus la Ford Craiova: Infectări pe bandă rulantă

Mai mulți angajați de la diverse departamente din uzină s-au infectat. Este vorba despre 17 persoane care în prezent se află în carantină. 

Un număr de 17 angajaţi ai uzinei Ford Craiova au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, au anunţat reprezentanţi ai companiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ford România, Ana Maria Timiş, cele 17 cazuri sunt răspândite în diverse zone din cadrul uzinei, angajaţii respectivi lucrând în schimburi diferite, iar programul şi volumele de producţie de la Ford Craiova nu sunt afectate de apariţia acestor cazuri.

“Toţi aceşti angajaţi respectă cu stricteţe recomandările şi instrucţiunile autorităţilor şi instituţiilor locale de sănătate, conform prevederilor legale în vigoare. Continuăm să respectăm pe deplin toate protocoalele Ford pentru a preveni şi a limita răspândirea coronavirusului şi continuăm să lucrăm îndeaproape cu Direcţia de Sănătate Publică Dolj. Programul şi volumele de producţie de la Ford Craiova nu sunt afectate de apariţia acestor cazuri”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Ford România, Ana Maria Timiş.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here