Viviana Sposub şi George Burcea, sărut pasional după reîntâlnirea de la „Ferma”. „M-am bucurat teribil. Nu mă aşteptam să fie aşa”

Imagini incredibile au fost surprinse în cadrul emisiunii „Ferma” de la Pro TV. George Burcea şi Viviana Sposub s-au reîntâlnit şi nu au ezitat să se sărute în văzul tuturor. Cei doi nu îşi mai ascund sentimentele.

George Burcea şi Viviana Sposub nu îşi mai ascund sentimentele. Cei doi au avut parte de o reîntâlnire extrem de emoţionantă în cadrul emisiunii „Ferma” de la Pro TV şi chiar dacă se aflau de faţă cu alţi concurenţi, s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat. Imaginile au fost bine primite de telespectatori care au început să îi simpatizeze pe cei doi atât separat, cât şi ca cuplu.

În momentul în care Viviana revenit la Ferma, cei doi îndrăgostiţi s-au luat în braţe. Imediat după, George şi Viviana s-au sărutat. Ulterior, fostul soţ al Andreei Bălan a făcut mai multe declaraţii emoţionante în legătură cu reîntâlnirea.

„A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”, a declarat George.

Viviana a povestit cum reîntâlnirea a fost una foarte emoţionantă, deşi nu se aştepta să fie aşa. Prezentatoare TV a menţionat că s-a gândit mult la clipa revederii.

„Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că…nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, a mărturisit Viviana.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here