FOTO Ea este tânăra de 23 de ani din Slatina găsită fără viață în apartament/ „Drum lin printre îngeri, prietena mea dragă!”

Au început să apară mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare pentru tânăra de 23 de ani, din Slatina, găsită, vineri, moartă în apartament.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de socializare de o prietenă a fetei, tânăra găsită fără suflare se numește Mihaela Dulescu. Aceasta a studiat la Liceul cu Program Sportiv din Slatina, apoi la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, urmând apoi cursurile Facultății de Drept și Administrație Publică.

Mihaela Dulescu a fost găsită, vineri, fără suflare în apartamentul din Slatina în care locuia de către rudele alarmate că ea nu mai răspundea la telefon. Acestea au venit într-un suflet de la țară și au găsit-o pe Mihaela fără suflare.

Potrivit oamenilor legii, tânăra nu prezenta urme vizibile de violență pe corp.

Un medic legist a fost solicitat pentru efectuarea necropsiei, urmând să fie stabilită cauza exactă a decesului.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurii în astfel de cazuri.

Pe rețelele de socializare au început să apară și mesajele de condoleanțe.

„Drum lin printre îngeri, prietena mea dragă! Ești a doua pierdere grea pe care o am, nu mă gândeam că te voi pierde! Nu te vom uita niciodată! Ne va fi dor de tine!”, a scris, pe pagina sa de socializare, o prietenă bună a tinerei.

Sursa imaginilor: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here