O ambulanță care transporta un pacient cu coronavirus, implicată într-un accident. Șoferul și pacientul, răniți

La un pas de tragedie, din cauza vitezei și neatenției! O ambulanță care transporta un pacient Covid pozitiv la Spitalul suport din Bârlad a fost acroșată de un tir intrat pe contransens.

În urmă impactului, șoferul autosanitarei și pacienta în vârstă de 35 de ani au fost răniți. Accidentul s a produs joi seară, pe rază localității Muntenii de Jos.

Șoferul tirului care se îndrepta către Vaslui a observat în ultimul moment că mașină din față să a tras pe dreapta pentru a face loc ambulanței care venea din sens opus, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Nu a mai avut timp să frâneze, a încercat să depășească mașină oprită, însă a acroșat autosanitara. Impactul a fost unul violent, șoferul ambulanței, un bărbat de 56 de ani din Vaslui și pacienta în vârstă de 35 de ani suferind răni serioase la nivelul pieptului și abdomenului. Asistență nu prezența leziuni, însă a fost transportată și ea la Spitalul de Urgență din Vaslui pentru investigații suplimentare.

“Ambulanța a fost lovită de un tir, iar în urmă accidentului, pacienta care se află pe targă a suferit un traumatism abdominal, iar șoferul a suferit un traumatism toraco-abdominal. Era conștient și stabil hemo-dinamic. Și asistență a fost transportată la spital pentru investigații. Din discuția cu directorul tehnic, această autosanitara nu va mai putea fi reparată”, a declarat dr. Dan Ungureanu, Ambulanță Vaslui.

Șoferul vinovat are 45 de ani și este din Vaslui. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

Sursa: stiriest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here