Un bărbat este cercetat pentru tentativă de omor. A aruncat cu benzină peste o femeie, dându-i foc

Un bărbat din localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, este cercetat pentru tentativă de omor după ce, luni, a aruncat cu benzină peste o femeie în vârstă de 57 de ani şi apoi i-a dat foc, victima fiind transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, fapta a avut loc în satul Verendin, comuna Luncaviţa, incidentul fiind anunţat Poliţiei din staţiunea Băile Herculane.

“Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului stabilind faptul că, luni dimineaţă, un bărbat de 49 de ani din Verendin ar fi incendiat-o pe femeia de 57 de ani, pe o stradă din localitate, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la spital. Bărbatul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări şi dispunerea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin, remis Agerpres.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, au întocmit acte premergătoare în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor şi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în conformitate cu Codul de procedură penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here