O bucătăreasa care a vândut măşti de 12 milioane de euro în pandemie îşi face vilă/ VIDEO

Cea mai norocoasă bucătăreasă din România își face vilă nouă! Vecinii din comuna giurgiuveană Uzunu o dau de gol pe Maria Cristian, femeia care a dat lovitura la începutul pandemiei, când a vândut măşti de 12 milioane de euro. O echipă România TV a găsit șantierul cu pricina, urmăriți un material exclusiv, filmat cu o cameră ascunsă.

În vorbele țăranilor care o bârfesc cu spor pe marginea drumului pe vecina lor, “Mariana a lui Cocoș”, se simte de la o poștă invidia.

Discuție Reporter- Localnici

 Își mai face o casă acum!

– Cine își mai face o casă?

– Ei! Familia lor, acolo! Unde sunt parii ăia, imediat în stânga când mergeți la clădirea aia mare! Și-a făcut…a turnat beton de jur împrejur pe lângă curticică pe lângă vila aia! Are fundație turnată!

Vecinii Mariei Cristian din comuna Uzunu spun că bucătăreasa a intrat întâmplător într-o afacere de care, până la urmă, a profitat din plin.

– Alții au băgat-o pe ea acolo! Dar ea n-are… Cică mai avea niște măști prin altă parte… Au băgat-o pe ea pe firmă! (n.r. continuă altul) Au băgat-o pe ea pe firmă și ăștia au mâncat banii și ea a “luat-o”! 

– I-or fi dat și ei ceva?

– Dar cum să nu-i dea?! (n.r. intervine o vecină) Ea știe! Chiar dacă i-o fi dat, spune cineva? N-o făcea degeaba! Bineînțeles! Care-i ăla s-o facă degeaba?

Contactată de jurnaliști, bucătăreasa cea norocoasă a admis că terenul pe care urmează să apară noua vilă îi aparține, însă a spus că nu se grăbește cu construirea casei.

Discuţie Reporter- Maria Cristian, bucătăreasă

– Vă sun de la o firmă de construcții.
– Așa.
– Am văzut că vă construiți o casă. Nu doriți să vă fac o ofertă?
– Nu, nu! Nu construim… Mai târziu!  Îmi pare rău, trebuie să închid, că de la asta o să dezbateți niște subiecte care nu-și au rostul! 

Maria Cristian, norocoasa bucătăreasă din Uzunu, a devenit celebră la începutul pandemiei, când Guvernul României, prin Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate, a încheiat un acord cadru în valoare de 56 de milioane de lei pentru achiziționarea de măști de protecție. Contractul de aproape 12 milioane de euro a fost încredințat firmei patronate de Maria Cristian, Romwine&Cofee, înființată în urmă cu un an și având ca obiect principal de activitate comerț cu produse alimentare, băuturi și produse din tutun, efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”. Femeia a vorbit în exclusivitate la România TV despre afacerea care a făcut-o celebră.

Afacerea măștilor de protecție în valoare de 12 milioane de euro care urmau să fie livrate de firma din Uzunu Guvernului României este anchetată de procurorii DNA.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here