Incendiu DEVASTATOR: O familie a rămas pe drumuri după ce casa s-a transformat în scrum/ VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc miercuri, aproape de miezul nopţii, în comuna Rânca din Suceava. Flăcările au cuprins o locuinţă, însă familia a reuşit să scape înainte ca totul să degenereze.

Martorii au sunat de urgenţă la 112, iar trei autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca au ajuns de urgenţă la faţa locului.

Pompierii au sosit când flăcările se manifestau pe întreaga construcție, generalizat, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Din păcate, în timpul incendiului locuința a ars în totalitate, cu bunurile din interior. Aici erau obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electronice și electrocasnice.

Flăcările au fost stinse în mai puţin de jumătate de oră, iar în urma ancehtei demarată de pompieri s-a stabilit că flăcările au izbucnit cel mai probabil de la tabloul electric al casei, din cauza unui arc electric produs de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire, nimeni nu a fost rănit având în vedere că locuința era izolată şi astfel nu au fost afectate case sau anexe gospodărești din vecinătate.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here