Marius Iancu, primul pe lista PSD Olt la Camera Deputaților: Cu siguranță, continuăm împreună! Uniți, puternici, mereu alături de olteni!

Deputatul Marius Iancu, cel care deschide lista PSD Olt la alegerile parlamentare din 6 decembrie tot la Camera Deputaților, face un scurt rezumat al mandatului care se încheie pe linia relației sale cu alegătorii.

Astfel, într-o postare pe Facebook, Marius Iancu susține că, ales în urmă cu patru ani pentru mandatul de parlamentar, i-a reprezentat pe alegători cu onoare și responsabilitate, argumentându-și afirmația cu exemple concrete.

„În urmă cu 4 ani, m-ati ales să vă reprezint în Parlamentul României și am făcut acest lucru cu onoare și responsabilitate.

Am fost alături de fiecare dintre dumneavoastră atunci când mi-ati cerut ajutorul sau ați venit cu propuneri și soluții pentru ca viața noastră să fie mai bună.

Am fost alături de comunitățile locale din Slatina și din nordul județului, Colegiul 2, de care răspund, și am văzut cum, datorită măsurilor și programelor din timpul Guvernării PSD, votate în Parlament, au fost reabilitate și construite grădinițe și școli, drumuri și poduri sau sedii de instituții.

V-am informat, zilnic, despre activitatea mea parlamentară, am luat atitudine și am criticat atunci când lucrurile au mers într-o direcție greșită și când oamenii au avut de suferit.

Convingerea mea este că noi, toți cei aleși prin vot, avem un singur raport de dat- în fața cetățenilor, pentru că noi existăm ca oameni politici numai datorită lor!

Așa că vă mulțumesc pentru încrederea acordată. De aceea deschid astăzi, lista PSD pentru Camera Deputaților”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

În aceeași postare, el nu uită să aducă mulțumiri conducerii PSD Olt și colegilor săi primari de municipii, orașe și comune, care l-au validat pentru candidatură.

„Promit tuturor că și în următorii patru ani voi rămâne același om – un deputat implicat în viața fiecărei comunități!”, a mai scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here