Marcel Vela, anunţ de ultimă oră: Au fost destructurate 372 de grupări de criminalitate organizată

Marcel Vela împreună cu secretarul de Stat, chestor-șef de poliție Bogdan Despescu și purtătorul de cuvânt al DIICOT, procuror Mihaela Porime, fac declaraţii la sediul MAI.

„MAI desfăşoară şi activităţi complexe petnru prevenirea şi combaterea criminalităţii
În acest an au fost desfăşurate 1.124 de acţiuni operative, dintre care 355 au fost operaţiuni de amploare în cadrul cărora s-au desfăşurat 3.434 de percheziţii domiciliare

În urma activităţii MAI şi DIICOT, au fost destructurate 372 de grupări de criminalitate organizată. Au fost reţinute 1.203 de persoane, arestate preventiv 1.038, iar 700 au fost deja trimise în judecată. În luna martie, a fost mediatizat un caz – o bandă specializată în Occident în furturi din bancomate. În noaptea care a trecut, a fost capturată o a doua grupare infracţională care acţiona în acelaşi mod.”, a declarat Marcel Vela.

Joi, 22 octombrie 2020, începând cu ora 16.00, a început, la sediul MAI, o declarație de presă susținută de Secretarul de Stat, chestor-șef de poliție Bogdan Despescu și purtătorul de cuvânt al DIICOT, procuror Mihaela Porime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here