O firmă din Slatina, printre cele mai puternice companii de construcții din țară

Firma administrată de omul de afaceri Mircea Ungureanu, SC Old & New Construct SRL, a intrat în rândul celor mai puternice companii de construcții din țară, după ce, anul trecut, și-a dublat cifra de afaceri și și-a triplat profitul net față de anul precedent.

Cu o cifră de afaceri de 113.463.294 lei în 2019, dublă în comparație cu 2018, când a fost de 52 milioane lei, și cu un profit net de peste 45,2 milioane de lei anul trecut, triplu în comparație cu anul anterior, când profitul rămas, după plata taxelor, a fost de 13,2 milioane de lei, SC Old & New Construct SRL, administrată de Mircea Ungureanu și care numără peste 170 de angajați, a ajuns printre cele mai puternice companii de profil din țară, potrivit presei naționale.

„Profitul a fost în creştere de mai bine de trei ori, situându-se la 45,3 milioane de lei, în vreme ce numărul de angajaţi a crescut cu 69, până la 164 anul trecut. După rezultatele de anul trecut, compania Old & New Construct practic şi-a majorat businessul de zece ori în ultimii şase ani. Astfel, compania a ajuns una dintre cele mai mari din construcţii la nivel naţional, potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comer­ţului la solicitarea ZF”, scrie Ziarul Financiar.

Performanțele SC Old & New Construct SRL, de mai multă vreme numărul 1 în Olt, au fost atinse după ce conducerea companiei a investit enorm, în ultimii ani, în utilaje, instalații, echipamente și în resursa umană, după cum a declarat administratorul companiei, omul care a plecat de la zero în afaceri, fără sprijinul și capitalul de care mulți dintre ceilalți constructori din Olt s-au bucurat la începuturile economiei de piață de după Revoluția din 1989.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here