Emil Moț: Vom continua să ducem acest oraș exact acolo unde îi este locul, să facem din el un oraș european

După depunerea jurământului pentru noul mandat de primar al Slatinei, Emil Moț le-a mulțumit încă o dată slătinenilor pentru votul de încredere, asigurându-i că în următorii patru ani, Slatina va fi dus ca oraș acolo unde îi este locul, un oraș european.

Emil Moț va continua, după spusele sale, să investească în Slatina și în județul Olt.

„Vom continua să investim în Slatina, sa investim în județul Olt, vom continua să ducem acest oraș exact acolo unde îi este locul, șă facem din el un oraș european. Slatina, ați văzut, de un an de zile am început cela mai mai proiecte, 14 proiecte pe fonduri europene, este o muncă pe care am făcut-o noi la Primăria Slatina de trei ani, care din momentul asta, începe să se concretizeze, adică și slătinenii vor vedea ce am făcut noi trei ani de zile, și acum vor vedea exact în teren. Vreau să vă spun că avem multe lucruri pe care noi le vom face în următorii ani, și principala direcție va fi atragerea de noi fonduri europene. 2021-2027, atragerea de noi fonduri europene pentru Slatina. Vreau să le mulțumesc, încă o dată slătinenilor pentru că ne-au votat și pentru că au arătat că noi am făcut treabă pentru toți ai nostri din Slatina”, a declarat Emil Moț.

Echipa viceprimarilor rămâne aceiași. Potrivit primarului, treaba a mers foarte bine cei patru ani de zile, va merge și următorii patru ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here