Olt: Patru decese provocate de noul coronavirus, raportate azi

Alte decese provocate de noul coronavirus au fost raportate, azi, în Olt.

Unul dintre decesele anunțate este asistenta medicală de 47 de ani, din orașul Balș, care își desfășura activitatea la Secția Boli Interne a Spitalului Orășenesc Balș.

Moartea cadrului medical, care era internat pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă Caracal, a survenit luni, 26 octombrie, cauza decesului fiind stop cardiorespirator, bronhopneumonie și infecția COVID-19, spun specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, ca și comorbidități aceasta având hipertensiune arterială grad II și obezitate grad II.

Al doilea deces de azi este al unui bărbat de 54 de ani, din comuna Giuvărăști, care s-a internat pe 20 octombrie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, pe 21 octombrie fiind diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2. Decesul a survenit duminică, 25 octombrie, din cauza unui stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie protezată mecanic și infecția COVID-19, iar ca boli asociate ciroză hepatică decompensată portal și parenchimatos, sindrom hepato renal și encefalopatie hepatică.

Un alt bărbat de 72 de ani, din comuna Rusănești, a încetat din viață luni, 26 octombrie, pe 30 septembrie acesta fiind internat la Spitalul Caracal, boala debutând cu două zile înainte, pe 28 septembrie. Pe 1 octombrie a fost confirmat cu noul coroanvirus, iar la începutul săptămânii a murit din cauza unui stop cardiorespirator, bronhopneumonie și infecția COVID, potrivit DSP acesta suferind și de hipertensiune arterială.

Deceseul cu numărul 102 raportat azi este al unui bărbat de 65 de ani, din municipiul Slatina, care a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe 13 octombrie, ziua următoare fiind diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2. Slătineanul a murit luni, 26 octombrie, cauza decesului fiind stop cardiorespirator, bronhopneumonie și infecția COVID-19, problema de sănătate pe care acesta o mai avea era diabet zaharat tip II.

Până acum, în Olt, bilanțul deceselor a ajuns la 102.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here