ISU Olt este alături de familia pompierului vâlcean răpus, azi, de coronavirus/ FOTO

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a postat, recent, în mediul online, un mesaj prin care își exprimă regretele față de moartea pompierului vâlcean răpus de coronavirus.

Pompierul din Vâlcea a decedat la vârsta de 46 de ani, în urma infecției cu virusul chinezesc.

„Colegul nostru, Banu Gheorghe Romeo a trecut la cele veșnice prea devreme.
Născut în data de 09.07.1974, angajat ca subofițer operativ principal la data de 01.09.2006, s-a remarcat prin dragostea nemărginită față de semeni.
Amintirea lui va rămâne în sufletele colegilor alături de care a slujit în toți acești ani.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Suntem alături de familia colegului nostru și de colegii din cadrul ISU Vâlcea în aceste momente dificile! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, arată ISU Vâlcea.

Și în postarea ISU Olt se artă compasiunea pentru familia care a rămas, prea devreme, fără un membru.

„Suntem alături de familia colegului nostru și de colegii din cadrul ISU Vâlcea în aceste momente dificile! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis ISU Olt.

Omul a fost confirmat pe 13 octombrie, iar DSP i-a emis decizie de izolare la domiciliu până pe 26 octombrie. Pentru că starea sa s-a agravat, după 7 zile de izolare, a ajuns la spital, la Secția de Boli infecţioase de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Din păcate, medicii n-au putut să-l țină în viață.

Colegii subofițerului au ținut un moment de reculegere în memoria sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here