Un bărbat, cercetat după ce ar fi pretins că este polițist. A cerut bani unei persoane care a încălcat legea

Un bărbat este cercetat de procurorii braşoveni după ce s-a prezentat ca poliţist unei persoane aflate în autoizolare şi i-a cerut acesteia bani.

El a mai afirmat că poate interveni pe lângă funcţionari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică ca aceştia să nu o sancţioneze pentru că a încălcat măsura, transmite News.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorii au reţinut, luni, un bărbat, pentru tentativă la înşelăciune şi trafic de influenţă.

“Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că, în cursul lunii octombrie 2020, suspectul reţinut s-a prezentat în calitate de poliţist unei persoane aflată în autoizolare după care i-a solicitat o sumă de bani pentru a-şi trafica influenta asupra unor funcţionari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, pentru ca suspectul şi aceşti funcţionari să nu ia măsurile legale vizând încălcarea măsurilor de autoizolare de către acea persoană”
, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Sursa citată a precizat că actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here