23 de lifturi moderne, avizate la Slatina. Primăria continuă proiectul de înlocuire a ascensoarelor

Proiectul de înlocuire a lifturilor vechi la Slatina este în plină desfășurare. 23 de ascensoare de ultimă generație date în folosință au primit avizul de funcționare. Până acum, în total, locatarii a 23 de scări de bloc se bucură de această schimbare.

Potrivit municipalității, în următoarea perioadă, slătinenii din alte patru scări de bloc vor urca la etajele superioare cu noile ascensoare.

„Creșterea calității locuirii ocupă un loc important pe agenda de lucru a administrației publice slătinene. La această dată, 23 de ascensoare moderne, de ultimă generație, au primit avizul ISCIR pentru punerea în funcțiune, acestea oferind condiții de maximă siguranță  în exploatare locatarilor din blocurile în care au fost montate. Proiectul se află în derulare, acesta vizând înlocuirea unui număr total de 58 de lifturi cu tehnologie avansată, în blocurile deja reabilitate termic, investiție suportată integral de Primăria Municipiului Slatina, fără contribuție financiară din partea locatarilor”, a declarat Emil Moţ.

Întreaga investiție, de 13 milioane lei, este suportată de Primăria Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here