Horoscop 30 octombrie. Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e piatra de temelie a relaţiilor

O să reglăm relaţia partenerială, o să ne pliem pe cerinţele celuilalt ca să recreăm armonia, înţelegerea din cuplu.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e piatra de temelie a relaţiilor.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Comunicarea cu partenerul de cuplu trebuie îmbunătăţită, şi o să se poată face acest lucru doar încetul cu încetul. O s-aveţi multe de rezolvat şi o să fie o cursă contracronometru , că-s toate urgente şi sunt din cele pe care trebuie să le rezolvaţi demult.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să luaţi nişte bani şi s-aveţi de cheltuială, şi să vă organizaţi mai pe lângă casă, asta ca să vă protejaţi. O regrupare în jurul unor oameni cu care aveţi multe în comun şi se poate şi online, că merge bine treaba şi aşa, există coordonare.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

E o repunere în valoare care-o să vă dea un alt vibe, că v-au lipsit aprecierile şefilor, recunoaşterea. vă luaţi inima-n dinţi să scăpaţi de lucrurile, situaţiile care nu vă plac, să daţi drumul proiectelor noi ca să vă asiguraţi banii de care-aveti nevoie.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să vă ocupaţi de treburile casnice şi să faceţi curăţenie, să preparaţi şi conservele de iarnă şi să vă şi odihniţi un pic. Voi aveţi nevoie de mai multă odihnă, capitolul, sănătate – e agitat de o vreme şi nu puteţi rămâne indiferenţi c-o s-aveţi de tras după aceea.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Vă puteţi repezi la cineva din alt oraş, poate are nevoie de puţin ajutor, sau mai schimbaţi o vorbă, mai rupeţi monotonia. O s-aveţi cheltuieli care să vă cam dea bugetul peste cap, dar o să vă echilibraţi, c-or să mai vină bani din surse colaterale.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

O să ieşiţi la o plimbare c-aveţi de povestit cu fiinţa iubită şi nu vreţi să lăsaţi lucrurile în aer, să spuneţi ce-aveţi pe suflet. Aveţi planuri mari şi cu casa, şi cu serviciul, o să faceţi nişte schimbări pe care le urmăriţi de multă vreme şi o să lichidaţi odată cu trecutul, ca să fie totul nou-nouţ.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Poate aveţi o petrecere în familie şi faceţi nişte pregătiri, dar o să aveți timp şi de odihnă, câteva ore. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care v-a dus dorul, dar care vă obligă să luaţi o decizie – să locuiţi împreună, să vă căsătoriţi.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

O să vă faceţi program cu copiii, poate faceţi lecţii, îi supravegheaţi la lecţiile on line, vă jucaţi, faceţi o plimbare. Sunt aspecte legate de relaţia sentimentală care se cer rezolvate şi poate vă-ntâlniţi mâine, sau poimâine să vă expuneţi fiecare punctul de vedere şi să trageţi nişte concluzii.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 RAC

Voi o să vă faceţi de lucru pe-acasă, poate trece şi cineva pe la voi, un frate, o soră, poate vin copiii în vizită. Poate vă faceţi timp pentru preocupările care vă fac plăcere, cumpărăturile o să le faceţi online ca să scutiţi timp şi o să vă mai şi destindeţi.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 LEU

Vi se face o invitaţie, să ajungeţi la o zi de naştere, un botez, mâine, poimâine şi dacă e posibil, vă duceţi. Se poate să purtaţi nişte negocieri, online, ca să nu trebuiască să vă şi întâlniţi, şi o să luaţi o decizie referitoare la un contract de muncă – îl semnaţi sau nu.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Se poate s-aveţi succes la şcoală, să recuperaţi o materie, să luaţi un examen, să vă transferaţi la altă şcoală, altă grupă. O să vă puteţi asocia cu cineva care poate munci cot la cot cu voi şi o să vă sporiţi veniturile, o să primiţi şi nişte bani din urmă şi faceţi o rezervă.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

Poate semnaţi un contract de muncă pe bani mai mulţi şi vor fi şi condiţii mai bune de lucru. O să puteţi recupera ce-i al vostru, să primiţi bani, bunuri , să vă croiţi o altă viaţă, poate-o luaţi de la capăt într-o căsnicie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here