CJ Olt are echipă de conducere completă: Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, aleși vicepreședinți/ Premieră istorică/ VIDEO

Consiliul Județean Olt are, de joi, echipă de conducere completă după ce Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, ambii de la PSD, au fost aleși vicepreședinți ai instituției. E și o premieră în istoria CJ, fiind prima oară când întreaga conducere a administrației județene aparține unui singur partid.

Ședința a fost condusă de președintele consiliului județean, Marius Oprescu. Votul a fost unul secret, conform procedurii, cei doi vicepreședinți fiind aleși cu 21 de voturi fiecare.

Liberalii au căzut în ridicol, propunând și ei două nume, deși sunt minoritari în consiliu. Cele două propuneri au fost Gheorghe Ciucu și Ion Voicu, care au obținut, evident, doar voturile reprezentanților PNL, 11 la număr.

Tot joi, în ședința CJ au depus jurământul și membrii supleanți de la cele două partide reprezentate în legislativul județului, respectiv Ilie Hău, de la PSD (care ocupă locul rămas vacant prin renunțarea la calitatea de consilier a lui Marius Oprescu, ales președinte al CJ), Bogdan Daniel Florin Matei, tot de la PSD (în locul lui Cătălin Grecu) și liberalul Marian-Viorel Anghel (ocupant al locului rămas vacant prin renunțarea lui Liviu Voiculescu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here