Marius Iancu: Nu mai suntem în siguranță în România condusă de PNL

Marius Iancu, deputatul PSD de Olt, a spus că cetățenii nu se mai simt în siguranță în România condusă de PNL. Declarația a fost făcută, în mediul online, chiar pe pagina sa de socializare.

Poziția parlamentarului de Olt vine în contextul în care PNL a guvernat, în vreme de pandemie, nu tocmai într-un mod care să confere cetățenilor o siguranță în ceea ce privește sistemul medical, ba din contră.

„Protestele angajaților din sănătate sunt un nou semnal de alarmă despre situația extrem de gravă din acest domeniu.

Numărul mare de pacienți COVID-19, numărul mare de cazuri de îmbolnăviri în rândul salariaților din sănătate și asistență socială, lipsa de medicamente pentru tratarea COVID-19 au facut ca România să fie pe marginea prăpastiei.
De exemplu, Spitalul Județean de Urgență Slatina nu are, la această oră, Remdesivir, Tocilizumab și Kineret.
De luni de zile, Ministerul Sănătății distribuie cantități insuficiente.

Din păcate, președintele Iohannis și Guvernul lui PNL nu văd și nu aud strigătele de dispare ale românilor din stradă, din spitale, de pe rețelele de socializare.

Spitalele sunt pline, secțiile ATI nu au fost pregătite, iar oamenii mor din cauza prostiei și incompetenței acestui Guvern!

Peste 5 000 de români au murit în trei luni ( iunie, iulie și august) pentru că Guvernul a blocat accesul bolnavilor cronici la serviciile de sănătate.
Datele INS arată că, în perioada iunie-august, în România, s-au înregistrat 7 441 de decese în plus față de media ultimilor 9 ani, iar o treime au fost provocate de COVID-19.

În timp ce alte țări au măsuri clare și ferme pentru protejarea populației, în România, președintele Iohannis și liberalii fac politică și campanie electorală de mai bine de 4 luni.

Belgia este în carantină totală, Austria și Marea Britanie au impus noi restricții și în toată Europa se testează în masă.
De exemplu, Slovacia a anunțat că va testa toată populația.

Știți ce spune premierul Orban despre acest subiect : “noi am asigurat o creștere constantă”.
O fi creștere a numărului de teste pentru că românii s-au testat pe banii lor.
Nimeni nu mai are grijă de această țară!
Nimeni nu se mai simte în siguranță, în România!”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here