A început campania electorală. Marius Oprescu, liderul PSD Olt: Sunt convins că românii nu se vor lăsa păcăliți

Președintele PSD Olt a marcat începutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie cu o conferință de presă, la care a participat și secretarul general al partidului, Paul Stănescu, dar și șeful PSD Slatina, primarul  Emil Moț. „Sunt convins că românii nu se vor lăsa păcăliți; în urma analizării lucrurilor cu care vine fiecare în fața electoratului în această perioadă, sunt convins că ne vor da votul de încredere și că PSD va fi pe primul loc”.

În deschiderea conferinței, președintele PSD Olt a reamintit că Partidul Social Democrat nu și-a dorit această campanie electorală acum, când criza generată de noul coronavirus în sănătate și economie este profundă, dorind amânarea alegerile generale, dar că adversarii politici ai social-democraților s-au opus, „chiar cu riscul sănătății poporului român”.

„Astăzi se dă startul unei noi competiții electorale, o competiție atipică și nepotrivită din cauza pandemiei. Astăzi când am depășit cu aproape 300 de cazuri pragul de 10.000 de cazuri la nivel național. Nu noi ne-am dorit această campanie electorală. Așa cum știți, Partidul Social Democrat a încercat să se opună acestui lucru. Adversarii noștri, din dorința de a pune mâna pe putere și a avea acces la resursele naționale, și-au dorit această campanie, chiar cu riscul sănătății poporului român. Fiind un calendar al alegerilor deja stabilit, noi nu avem decât să-l respectăm, suntem prezenți și încercăm în această perioadă destul de grea pentru poporul român să facem o campanie cu decență și echilibru și să venim în fața oamenilor să le prezentăm programul nostru național de guvernare”, a declarat Marius Oprescu.

Ca și la trecutele alegeri, Partidul Social Democrat va face o campanie decentă, echilibrată, pozitivă, prezentând oamenilor programul de guvernare pe care social-democrații l-au realizat.

„PSD, ca de fiecare dată, facem o campanie pozitivă. Prin acest program național de guvernare avem obiective clare și precise pe toate domeniile de activitate, pe care le prezentăm românilor. Ne-am fi dorit ca și adversarii noștri să vină cu un program de guvernare și, în urma dezbaterilor din această lună, pe aceste programe de guvernare românii să aleagă cel mai bun program și să-și dea votul. Din păcate, suntem singurii care avem un program de guvernare, restul nu au venit cu soluții concrete pentru niciun domeniu de activitate. Ei au o campanie agresivă și antiproductivă, totul pleacă de la pronunțarea numelui partidului nostru, și, bineînțeles, se termină tot cu pronunțarea partidului nostru. Altceva nu au reușit să producă în toată această perioadă, probabil ei s-au bazat că în trecut au câștigat niște campanii doar pronunțând numele PSD și cred că-i vor păcăli pe români și de această dată doar printr-o campanie negativă împotriva noastră.

Sunt convins că românii nu se vor lăsa păcăliți, în urma analizării lucrurilor cu care vine fiecare în fața electoratului în această perioadă, sunt convins că ne vor da votul de încredere și că PSD va fi pe primul loc”, a precizat liderul PSD Olt.

Oprescu a vorbit și de lista candidaților pe care PSD Olt o propune electoratului, o listă echilibrată pe care figurează atât oameni cu experiență, dar și oameni noi.

„În ceea ce privește lista de la Olt, am încercat să avem o listă echilibrată, sunt oameni ai locului, sunt oameni din județul Olt, oameni conectați la comunitățile din județ care știu care sunt problemele din județul Olt, și sunt convins că vor lua mesajul de aici și-l vor duce la București. E o listă echilibrată, cu persoane care au experiență parlamentară, nu sunt la primul mandat, de asemenea, și cu oameni noi care nu au această experiență, dar sunt convins că împreună vom avea o echipă care să reprezinte foarte bine interesele cetățenilor din Olt. Pentru Senatul României îi vom avea pe Paul Stănescu, Siminica Mirea, Cernat Costin Ștefan, Brătoi Sorin Cristian, Matei Mariana, iar pentru Camera Deputaților pe Iancu Marius Ionel, Grecu Ion Cătălin, Barbu Florin Ionuț, Chesnoiu Adrian Ionuț, Albotă Emil Florin, Sulger Cornelia, Floreanu Cosmin, Bărbulete Ion Adrian. Sunt convins că echipa cu care venim în fața cetățenilor va lua girul comunităților din județ. Sunt oameni cunoscuți, oameni susținuți de edilii localităților. Sunt convins că PSD, la final, va fi acela care va câștiga marea majoritate a voturilor din județul Olt”, a mai spus Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here