Descoperire surpriză în cazul crimei din Giurgiu. Încă un ADN găsit pe trupul tinerei ucise

Informații exclusive în cazul crimei de la Giurgiu. Anchetatorii au găsit la analize încă un ADN pe trupul fetei ucise. Acesta ar aparține principalului suspect de crimă, potrivit unor surse judiciare citate de România TV. Așadar anchetatorii cer acum ca INML-ul să urgenteze analiza probelor. 

Principalul suspect în cazul crimei din Giurgiu a fost prins. Bărbatul a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Potrivit unor surse citate de România TV, Sabina, în vârstă de 32 de ani, a fost omorâtă în timpul unui act sexual. Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că criminalul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei, la care femeia lucra.

Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Mihaela Sabina Mircea a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov. Cu toate că a lipsit de acasă timp de şapte zile, femeia nu a fost dată dispărută de nimeni.

În acest caz au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here