Siminica Mirea: PSD a pregătit un program cu soluții pentru creșterea economică și a veniturilor tuturor românii

În perspectiva alegerilor parlamentare din 6 decembrie și în ideea că va câștiga aceste alegeri, PSD a pregătit un program cu soluții pentru creșterea economică și venituri mai mari pentru toți românii.

O spune, într-una dintre multele postări pe pagina sa de socializare, senatorul social-democrat de Olt Siminica Mirea.

„Partidul Social Democrat şi-a dorit întotdeauna să fie alături de voi, indiferent de convingerile politice! Prin urmare, am pregătit un program ce presupune aplicarea unor soluții profesioniste care să vizeze creșterea economică și determinarea unor venituri mai mari pentru TOȚI românii!

Obiectivul principal este de a recupera cei 800.000 de șomeri şi adăugarea a încă 500.000 de angajați cu peste 1000 € net salariu lunar, prin acordarea unor stimuli financiari fără precedent, pentru fiecare companie care înființează și menține pentru o perioadă definită noi locuri de muncă. În plus, pentru adaptarea angajaţilor la economia remodelată de criza COVID, vor exista finanţări pentru realizarea unei tranziții rapide către alte profesii/industrii, cât şi vouchere de pregătire profesională sau prime de instruire și calificare.

Guvernarea PSD a inființat sute de mii de locuri de muncă, crescând salariile și aducând beneficii economice, iar dorința noastră este să continuăm în aceeași direcție. Aşadar, ținând cont de toți factorii luați în discuție, am foarte mare încredere în noul plan că va contribui la creşterea calităţii vieţii TUTUROR românilor, prin SIGURANŢA unui loc de muncă şi prin COMBATEREA şomajului”, a scris, pe Facebook, Siminica Mirea.

Siminica Mirea candidează, pe lista PSD Olt, pentru un nou mandat de senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here