Florin Barbu: În guvernarea PSD, în Olt au fost finanțate 352 de investiții, în valoare totală de 1,257 miliarde le

Fiecare municipiu, oraș sau comună din România a beneficiat, până acum, de o investiție importantă realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) , care a fost inițiat și susținut de Partidul Social Democrat.

Declarația îi aparține lui Florin Barbu, candidat la Camera Deputaților pe lista PSD Olt.

Prin acest program, au fost finanțate 12.500 de obiective de investiții, peste 70% în mediul rural, valoarea totală fiind de peste 34 miliarde lei, a dat amănunte Florin Barbu.

El mai spune că în guvernarea PSD, în județul Olt, prin PNDL, au fost finanțate 352 de investiții, în valoare totală de 1,257 miliarde lei.

„Prin acest program s-au construit școli, grădinițe și creșe, s-au asfaltat drumuri, s-au introdus rețele de alimentare cu apă și canalizare, s-au construit poduri și podețe.

Ce urmează după PNDL?

România are la dispoziție 33 miliarde de euro până în 2024 pentru dezvoltare locală.

Pentru ca această dezvoltare să continue și acești bani să ajungă către comunități, PSD propune ca autoritățile locale să devină motorul absorbției fondurilor europene, prin descentralizarea deciziei și simplificarea procedurilor pentru absorbția fondurilor nerambursabile.

Un alt obiectiv este realizarea Registrului Național al Investițiilor Publice, în care să fie evidențiate toate proiectele și stadiul lor de execuție.

PSD nu a lăsat nicio comunitate în urmă, punând oamenii pe primul loc.

Fiecare cetățean al României merită să trăiască în comunități moderne, cu drumuri asfaltate, rețele de apă și canalizare, unități de învățământ reabilitate și să aibă acces rapid la sistemul sanitar. tronsoane de drum județean au fost asfaltate, Consiliul Județean Olt primind peste 70 de milioane lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală”, a scris, pe pagina sa de socializare, Florin Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here