Imagini incendiu Piatra Neamţ. Secţia ATI a Spitalului Judeţean s-a făcut scrum, inclusiv paturile au ars/ FOTO

Imagini incendiu Piatra Neamţ. Secția ATI a Spitalului Județean s-a făcut scrum. Fotografiile din cele două saloane de terapie intensivă, afectate de incendiul soldat cu moartea a 10 persoane, arată că inclusiv paturile au ars. Geamurile sunt sparte , iar pereţii sunt înnegrIţi de fum.

Imagini incendiu Piatra Neamţ. Flăcările au izbucnit într-un salon ATI de la etajul al doilea, iar ulterior s-au extins într-un alt salon ATI alăturat.

O televiziune locală, Exploziv TV, a publicat pe pagina de Facebook fotografiile cutremurătoare.

Procurorii din cazurile „Colectiv” şi „Maternitatea Giuleşti” preiau ancheta

Procurorii au deschis dosar penal după incendiul de la Piatra Neamţ, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă în legătură cu împrejurările în care a izbucnit focul. Tragedia s-a soldat cu zece morţi, ancheta fiind preluată de Parchetul General, după ce iniţial, dosarul a fost deschis de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Potrivit Digi 24, procurorii Eduard Mihai Ilie și Marius Iacob vor instrumenta ancheta. Marius Iacob, fost procuror-şef adjunct al DNA, care a intrumentat dosarul incendiului de la Maternitatea Giulești, ar fi plecat spre Piatra Neamț. Eduard Mihai Ilie a instrumentat dosarul incendiului din clubul Colectiv.

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va prelua ancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Cauza a fost înregistrată iniţial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care s-a sesizat din oficiu, fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, anunţă Parchetul General.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here