FOTO Firma de jocuri de noroc din Caracal amendată de două ori pentru că refuza să își suspende activitatea, sancționată din nou și, de data aceasta, închisă

Firma de jocuri de noroc din Caracal amendată de două ori pentru că refuza să își suspende activitatea a fost sancționată din nou, ieri, și, de data aceasta, închisă de autorități.

Polițiștii au descoperit prima oară joi că sala de jocuri de noroc a companiei cu pricina nu respectă măsura suspendării activității, așa cum a impus guvernul, și a fost amendată cu 10.000 de lei.

Oamenii legii au depistat și vineri că firma funcționează, în ciuda prevederilor legale care interzic, în această perioadă, funcționarea restaurantelor, cafenelelor sau a sălilor de jocuri de noroc în interior, și i-au aplicat o nouă sancțiune, tot de 10.000 de lei.

A urmat o nouă verificare, ieri, și din nou polițiștii au găsit activitatea în sala de jocuri a companiei. Și din nou firma a fost amendată cu 10.000 de lei.

„La data de 14 noiembrie a.c., o societate comercială din municipiul Caracal, cu specific de jocuri de noroc, a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, că nu respecta măsura de suspendare temporară a activității. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Tot ieri, a fost luată și măsura complementară a suspendării activității firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here