Accident violent. O adolescentă de 16 ani a fost prinsă sub dărămături

Un TIR a intrat într-o casă după ce s-a ciocnit cu un autoturism în localitatea Băltățești din județul Neamț. O adolescentă de 16 ani a fost prinsă sub dărămături, conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Impactul a avut loc după ce, inițial, TIR-ul s-a ciocnit frontal cu un autoturism în localitatea Băltățești din județul Neamț. Trei persoane au fost lovite și transportate cu Ambulanța la spitalul din Târgu Neamț.

Tânăra de 16 ani a fost scoasă de sub dărâmături de către părinții săi, până ce echipele de salvare au ajuns la fața locului. Aceasta a primit îngrijirile medicale, iar ulterior a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Târgu Neamț.

De asemenea, și șoferul TIR-ului a fost prins sub dărâmături, aceasta a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare. Ulterior, aceasta a fost transportat conștient la spital.

Conducătorul autoturismului a fost scos din mașină de către participanți la trafic până la sosirea echipajelor medicale și a fost preluat de un echipaj de Ambulanță și transportat la spital.

„Tânăra a fost scoasă de sub dărâmături de părinții săi, până la ajungerea forțelor de intervenție. Această a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, după care a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Târgu Neamț. Șoferul autotrenului a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, conștient. Acesta a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la spital. Conducătorul autoturismului a fost scos de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție și a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Politiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here