Managerul Spitalului Slatina, Dan Stana, infectat cu noul coronavirus, a fost externat după două teste negative

Sursa foto: semnaluloltuui.wordpress.com

Managerul interimar al Spitalului Slatina, Dan Stana, infectat cu noul coronavirus la începutul acestei luni, a fost externat, recent, din spitalul pe care îl conduce, după două teste negative.

El se află încă în concediu medical pentru alte câteva zile.

„Mă simt mai bine acum. Mai îmi piere vocea câteodată, dar sunt bine. Joi am fost externat, după nouă zile de internare și după două teste consecutive negative. Am luat cea mai bună decizie, aceea de a mă interna. Una e să te tratezi acasă, alta e să fii tratat în spital, sub supraveghere medicală”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Dan Stana.

Mai multe cadre medicale din Spitalul Județean Slatina au fost confirmate pozitiv în ultima vreme, printre acestea numărându-se și cei doi medici epidemiologi ai unității sanitare, Cătălin Pătru și Maria Vasilescu.

1 COMENTARIU

  1. Ce meserie are dansul? Ce-l califica pentru manager de spital? Neica Nelule, esti ministru al sanatatii cu numele! Habar n-ai de nimic! Ai pus manageri in sanatate numai neaveniti! Nici macar dupa Piatra Neamt nu-ti aduci mintea din vacanta? Pune , neica , medici manageri ca stiu cu ce se mananca sanatatea! La ambulanta Olt, la fel ai una care intreba o asistenta” ce este aia saturatie”! Pai ce pretentii ai de la astfel de asa-zisi manageri? Cine o tine in “brate”? Trimiteti-i la meseria lor! Vai de capul vostru! Sunteti toti o sleahta de nimicuri, in frunte cu Iohannis, Orban si tot guvernul de ratati! Rusine sa va fie, daca stiti ce este aia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here