Momentul în care designerul slătinean Cristina Joia a fost lovită, surprins de camere/ VIDEO

Judecătorii reanalizează toate probele din dosarul designerului slătătinean Cristina Joia. Aceștia au la dispoziție inclusiv imaginile surpinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

Un minut și 30 de secunde, atât durează scena plină de violență, care a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului din București.

Slătineanca se afla în zona raionului de fructe și legume, la scurtă vreme după ce i-a atras atenția agresoarei că a parcat neregulamentar şi că a blocat, practic, accesul în parcare.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă momentul în care femeia de 34 de ani pătrunde în aceeaşi zonă a magazinului, face trei paşi, şi o atacă pe Cristina Joia. O singură lovitură a doborât-o pe Cristina Joia la pământ.

După doar cinci secunde, atacatoarea a ieșit din magazin și a dispărut. Designerul a început să sângereze abundent, însă o femeie care a trecut pe lângă ea, a privit-o și și-a continuat drumul.

Ulterior, un bărbat i-a adus mai multe șervețele pentru a-și șterge fața plină de sânge. În momentul în care au ajuns echipajele medicale și poliția, Cristina Joia a primit  îngrijiri, iar apoi a fost transportată la spital, unde a fost operată.

Ștefania Andrei a fost arestată preventiv şi trimisă în centrul de reţinere al Poliţiei. Suspecta din acest caz a contestat decizia judecătoriei sectorului 4. Mai mult decât atât, aceasta a cerut să fie cercetată pentru loviri și alte violențe în stare de libertate.

Cristina a fost transportată aproape leşinată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Medicii au băgat-o de urgenţă în operaţie, a povestit pe pagina sa de Facebook jurnalistul Ovidiu Oanţă.

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față.

Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile” , a declarat designerul la acel moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here