Soţia medicului erou din Neamţ: “Nu vreau un erou, vreau un soţ, un tată”. “Sper să-şi facă meseria în continuare, cu dedicaţie”

“Nu vreau un erou, vreau un soţ, un tată”. Asta le-a transmis reporterilor Observator soţia medicului care a intrat aseară în salonul groazei şi s-a ales cu arsuri pe aproape jumătate de corp.

A fost o zi grea şi pentru zecile de familii afectate de tragedia de ieri. Rudele pacienţilor au venit să-şi recunoască părinţii, fraţii, bunicii care au murit în incendiul de la spitalul din Neamț. Plini de întrebări, de acuzaţii, de lacrimi.

Claudia, soţia medicului erou Cătălin Denciu: “Pentru mine nu contează, exact asta i-am spus înainte de plecare: nu avem nevoie de un erou, avem nevoie de un soţ, un tată. Ştiu că şi-a făcut meseria asta şi sper să o facă în continuare cu dedicaţie”

Claudia Denciu e soţia medicului ATI, Cătălin Denciu, care a fost aseară de gardă. A reuşit să-l audă după ce a ieşit din flăcări, înainte de transferul în Belgia.

Claudia, soţia medicului erou Cătălin Denciu: “Da. Copiii ştiu. Nu aveau cum să nu îşi dea seama de ce nu se mai întoarce tati din gardă. Au văzut şi la televizor. Încerc să îi ţin departe, dar e greu”

Cătălin Denciu a ajuns azi la prânz la un spital militar din Bruxelles, după ce a fost plimbat prin trei spitale de la noi. Va fi îngrijit în aceeaşi secţie ca arşii de la Colectiv, exact acum 5 ani.

Ludovic Orban: “Internarea la spitalul militar Regina Astrid nu se poate face peste noapte, cand vrem noi”

Îmbrăcat în combinezon, Cătălin Denciu a intrat în salonul în care se declanşase haosul.

Nelu Tătaru: “Suntem şi prieteni. Este un profesionist. Colegi de facultate. Îşi face meseria, după cum am văzut şi în această seară, încercând să salveze şi acei pacienţi”

Doar că n-a apucat să-i scoată din salon. Azi rudele au fost chemate să-şi identifice morţii.

Ruda unui pacient: “Nu mai pot, nu mai pot, nu vreau pe mama acasă aşa”

Fiica uneia dintre victime, care lucrează în spital de 26 de ani, plecase de doar zece minute din salonul groazei.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here