Zeci de amenzi pentru parcarea interzisă. Mai multe mașini ale unor șoferi din Slatina au fost ridicate

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Public Direcţia Poliţia Locală Slatina, au desfășurat, în primele două săptămâni ale acestei luni, acțiuni specifice în vederea puneri în aplicare a măsurilor necesare combaterii pandemiei de SARS -CoV-2. De asemenea, au fost continuate și activităţile specifice Poliției Locale, având ca obiectiv principal asigurarea ordinii publice, asigurarea unui trafic rutier civilizat precum și a limitării comerţului stradal neautorizat, aplicând amenzi pentru toți cei care s-au abătut de la lege. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru parcările neregulamentare.

Pentru nereguli constatate, polițiștii locali au aplicat un număr total de 147 sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe, nu mai puțin de 87, au vizat abateri pentru fapte ce au vizat opriri și staționări neregulamentare, acces interzis și nerespectarea masei maxime autorizate pentru anumite porțiuni de drum public.

„Pentru nerespectarea prevederilor care vizează faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, totodată, un număr de 21 sancțiuni contravenționale,  fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (nepurtarea măștii în spațiile publice)”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here