Horoscop 17 noiembrie. Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne chivernisim banii

O zi cu mult neprevăzut. Să fim pe fază! Să nu ratăm o şansă, că poate nu ne mai întâlnim cu ea a doua oară!

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne chivernisim banii.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

O să mai primiţi nişte bani, pot fi rămăşiţe de-acum două luni, sau de la-nceputul verii şi să luaţi tot ce trebuie pentru casă şi ai voştri.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Apar neprevăzute, dar o să vă descurcaţi, c-o s-aveţi prezența de spirit şi la serviciu, şi la şcoală şi în situaţiile din particular.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Se poate să primiţi o ofertă de colaborare şi să vă rortunjiți veniturile la acest sfârşit de an, şi să existe promisiuni pe mai departe.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate aţi găsit soluţia ideală cu maşina, cu ce bani să vă luaţi alta, dacă n-aţi reuşit să faceţi mare lucru cu ea la service.

HOROSCOP 17NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Se poate să organizaţi o plecare la sfârşit de săptămână, pe undeva prin ţară, fie şi cu treaba, sau chiar mai devreme dac-aveți de semnat acte.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet, vreţi să vă luaţi o casă, s-aveţi şi voi copii, să vă bucuraţi de căldură unui cămin.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 TAUR

Apare din senin o ofertă de lucru şi dacă şi oferta financiară e pe măsură o să vă decideţi cu uşurinţă c-aveţi nevoie de bani – dar şi de o schimbare.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

E de lucru, şefii cer într-una câte ceva care va scoate din zona de confort, dar sunteţi flexibili şi o să strecuraţi printre situaţiile delicate.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 RAC

O să recuperaţi nişte bani şi-o să acoperiţi cerinţele alor voştri, dar o să vă străduiţi să faceţi economie, că nu e un moment bun pentru risipă.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 LEU

O să rezolvaţi problemele casei, poate cumpăraţi câte ceva care să vină în sprijinul lucrului de acasă, o fi vorba despre un confort sporit.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Se poate să luaţi o decizie legată de şcoală, de cursuri, de examene şi să vă eliberaţi de un stres – vreţi să faceţi lucrurile ca lumea.

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Or să vă intre bani, dar o să primiţi şi nişte atenționări că n-aţi plătit nişte lucruri la timp – poate reglaţi sfera asta financiară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here