Horoscop 18 noiembrie. Vești NEAȘTEPTATE pentru mai multe zodii. Ce aduce vibtația zilei

Avem o stare bună, pentru care-o să ne luptăm s-o menţinem, şi o să ne facem şi mai bine înţeleşi.

Vibraţia zilei este 9 şi vedem pe deasurpa lucrurilor, panoramic, ce lipseşte din peisaj, ca să ne meargă bine.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

O să vă relansaţi pe piaţă cu proiecte noi care să v-aducă bani şi o notorietate la care aţi lucrat de ceva vreme şi vă afişaţi în public.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se anunţă bani din contractele pe care le veţi semna în curând şi o s-o duceţi bine din punct de vedere financiar – cel puţin până la începutul anului viitor.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Vi se propune ceva nou de lucru şi o să fie convenabil c-or să fie şi bani, vor mai fi şi alte avantaje, printre care o funcţie.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate faceţi un împrumut la bancă să vă luaţi altă maşină, să găsiţi cea mai bună soluţie pentru pentru deplasare – cu metroul, sau cu ajutorul prietenilor.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Or să vă mai intre nişte bani, chiar dacă nu mulţi, o să vă asiguraţi un buget de cheltuieli al acestei perioade ca să vă luaţi tot ce vă trebuie, să nu mai faceţi rabat

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu o să fie mai echilibrată, dar ar fi ideal să vă temperaţi şi voi, să vă mai cenzuraţi pornirile, să nu creaţi panică.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 TAUR

O să vă conversaţi cu cineva care v-aşteaptă în altă localitate şi poate vă faceţi timp, în week-end poate să daţi o fugă pân-acolo, să povestiţi ce-aţi mai făcut.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Sfera sentimentală e încă deschisă noilor provocari de ordin afectiv şi vă puteţi găsi şi voi pe cineva cu care să rezonaţi pe mai multe planuri.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 RAC

Vă puneţi toată priceperea la bătaie să creaţi ceva care să vă reprezinte, să atrageţi atenţia cumpărătorilor şi să deveniţi un nume, un brand.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 LEU

Parcă tot e mult de muncă la serviciu, banii trebuie s-apară, azi, cel târziu mâine, indiferent de unde vin, s-aveţi de cheltuială.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O s-aveţi succes la şcoală, la examene, la semnarea actelor, în activităţile de grup o să deveniţi o voce, chiar dacă totul se petrece online, părerea voastră contează.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Se pare c-o să mai completaţi lipsurile de prin casă şi o să vă ocupaţi şi de cămară, şi de locul de studiu, să fie dotate cu ce trebuie.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here