Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl ei, infectat cu coronavirus, a murit

Tatăl Ramonei Bădescu a murit. Bărbatul se infectase recent cu noul coronavirus şi în urmă cu o săptămână ajunsese la spital.

Ramona Bădescu trece prin momente delicate în acest moment. Tatăl ei, în vârstă de 89 de ani, a murit. Bărbatul suferea de mai multe boli, iar recent se infectase şi cu virusul SARS-COV 2.

Cristel Bădescu era internat la Spitalului 2 Filantropia, din Craiova, la secția cardiologie.

Ramona Bădescu a transmis un mesaj de mulţumire pentru cadrele medicale de la Spitalul 2 Filantropia din Craiova după internarea tatălui său.

„Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu… Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism. Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Ciao!.

Ramona Bădescu, izolată în Italia: „Totul este foarte strict, nu am mai ieşit din casă de o săptămână”

Ramona Bădescu se află în Italia și este în imposibilitatea de a veni în țară, mai ales că are grijă acolo și de fiul său în vârstă de un an și două luni, micuțul Ignazio.

Moartea tatălui ei reprezintă o mare lovitură mai ales că Ramona Bădescu este foarte apropiată de familia ei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here