Doliu la PSD. Lider din Gorj mort după ce s-a infectat cu coronavirus

Lider al PSD Târgu Cărbunești, Iuliu Călina, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus.

Iuliu Călina, în vârstă de 75 de ani, era internat în Spitalul Târgu Cărbunești, unitate suport COVID, după ce se infectase cu virusul SARS-COV2, potrivit gorjeanul.ro.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind în izolare, fără a avea simptome de boală.

Vasile Dîncu a avut mai multe apariţii online în ultimele zile, între care participarea la o dezbatere despre starea educaţiei.

Președintele Consiliului Național al PSD nu a mai fost la sediul central al partidului de marțea trecută, când a participat la prezentarea programului de guvernare.

Un alt social-democrat, deputatul Sebastian Radu a fost confirmat recent cu COVID 19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală, declară pentru MEDIAFAX surse politice.

„Săptămâna trecută a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Pentru că se simțea foarte rău, a fost transferat la București, unde este intubat”, au precizat surse politice.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 8.262 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 186 de decese. La ATI sunt internaţi 1.174 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19.

De la începutul pandemiei COVID, 359.012 de persoane s-au infectat cu virusul SARS-COV2. Indicele de incidenţă calculat la 14 zile este de 1.92 cazuri COVID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here