Patru oameni, printre care doi români, morți într-un accident înfiorător în Germania. Şoferul a condus cu viteză pe contrasens, pe o autostradă

Soarta a fost nemiloasă cu doi români morţi într-un accident înfiorător în Germania. Şoferul, un tânăr de 32 de ani, a circulat cu viteză pe contrasens şi s-a ciocnit de o altă maşină. În total, patru oameni au murit. Sute de salvatori au intervenit la locul tragediei.

Accidentul a avut loc marţi seara, pe A99, şoseaua de centură din jurul orașului Munchen, relatează publicaţia Münchner Merkur. Poliţiştii germani au anunţat miercuri că au reuşit să stabilească identitatea victimelor, precum şi modul în care s-a produs accidentul în care au murit patru oameni. Este vorba despre patru bărbați, câte doi în fiecare mașină implicată.

Cel care a provocat accidentul este un român de 32 de ani care a condus un VW Sharan pe contrasens. Alături de el se mai afla un alt român, în vârstă de 50 de ani.

Ambii bărbaţi au murit pe loc în urma ciocnirii puternice. Trupurile acestora au fost scoase de pompieri dintre fiare. Celelalte victime sunt doi germani de 34 şi 43 de ani, notează sursa citată.

Poliţiştii germani au anunţat că nu există indicii potrivit cărora vreunul dintre şoferi ar fi consumat alcool sau droguri. Acest lucru va fi stabilit în urma autopsiilor.

Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit de ce românul a condus pe contrasens pe autostradă, însă mai mulţi şoferi au semnalat marţi seara prezenţa acestuia pe sensul greşit. La câteva minute după primele apeluri, poliţia a fost alertată că un accident grav a avut loc în apropiere de ieşirea spre Hohenbrunn.

Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă pe sensul spre Salzburg aproape şapte ore, pentru a fi îndepărtate cele două maşini distruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here