Jenel Copilău, noul președinte al PMP Olt, candidat pe primul loc la Camera Deputaților

Jenel Copilău este noul președinte al Partidului Mișcarea Populară – Filiala Olt și candidează pentru un loc în Camera Deputaților de pe prima poziție a listei de candidați.

Copilău a fost numit președinte interimar al PMP Olt înainte cu o săptămână de termenul până la care puteau fi depuse listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Tot atunci, i s-a propus din partea organizației să candideze pentru un loc în Camera Deputaților, de pe prima pozișie a listei.

„De luna trecută sunt președinte al PMP Olt. Mi s-a propus această funcție și am primit-o, fiind o onoare pentru mine. De asemenea, mi s-a propus și primul loc pe lista candidaților la Camera Deputaților și am primit și asta”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Jenel Copilău.

El militează, printre altele, pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, care este „obligatorie pentru dezvoltarea României”.

De asemenea, candidatul PMP Olt spune că va susține și va iniția modificarea legislației în materie electorală pentru revenirea la sistemul de vot în două tururi de scrutin, pentru alegerile locale, în caz de balotaj, și pentru introducerea principiului de reprezentativitate în alegerea consiliilor locale și a consiliilor județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here