Paul Stănescu: „PSD nu exclude o guvernare cu USR, exclude cu PNL”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, răspunzând la o întrebare a moderatorului, că PSD va guverna chiar și cu marțienii, dar va intra la guvernare.

„Moderator: Cu cine guvernați după 6 decembrie?

Paul Stănescu: Și cu martienii, nu cu PNL. Și cu martienii, îi aducem de acolo și guvernăm România, dar PSD va fi la guvernare.”

În ultima săptămână de campanie, social-democratul a lansat atacuri dure la adresa principalului contracandidat, Partidul Național Liberal și a liderilor acestuia.

„România parca e blestemată. Traian Băsescu a reușit sa ducă în disoluție toate instituțiile, statul român. A construit statul paralel, mai mult, Traian Băsescu cu marele liberal Boc au tăiat salariile și ca să aflăm mai târziu că de fapt președintele României e agentul Petrov. Eu am crezut că Traian Băsescu e cel mai mare rău. Nu am crezut că președintele Iohannis este Băsescu la dublu. (….) Eu vreau guvernul meu, partidul meu. Sigur că asta nu o să o decidă Klaus Iohannis, ci românii. (…) Klaus Iohannis spune că PNL va câștiga alegerile și va face o majoritate cu USR. Nu cumva se gândesc la o fraudare a alegerilor? Eu vreau să le spun că am construit cea mai reușită numărătoare paralelă și vom avea ultimul proces-verbal din cel mai mic cătun. În 24 de ore ajung în partid, iar apoi vom avea o nouă numărătoare. (…) Cu specialiștii pe care îi avem, a doua zi dacă suntem la guvernare, cu planurile pe care le avem, vom stopa efectele acestei pandemii, cu dr Rafila, cu dr Cercel. (…) Iohannis și PNL și Orban se uită numai la voturi. (…) Noi la ora asta cu PNL, cu Orban și cu Iohannis ne îndreptăm spre o dictatură absolută. Iohannis ne-a spus: vreau totul al meu. România nu este o țară privată, este a românilor”, a adăugat Stănescu.

Social-democratul a mai declarat că nu exclude o guvernare alături de USR.

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here