Pericol pe străzile din Olt: Oamenii legii au depistat mai mulți șoferi în timp conduceau băuți

Mai mulți șoferi din Olt s-au ales cu dosar penal după ce, în această perioadă, au condus în stare de ebrietate.

Este vorba de un tânăr de 27 de ani, din Piatra-Olt, un bărbat de 37 de ani, din Tia Mare, și totodată, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Caracal.

Așadar, ieri, pe raza oraşului Piatra-Olt, a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea un  autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Tot ieri, pe Dumul Judeţean 642, în comuna Tia Mare, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un  autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost încredinţat bărbatului de proprietar pentru a fi condus.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi încredinţarea unui vehicul unei persoane aflate sub influenţa alcoolului”, a mai  declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

De asemena, la sfârșitul lunii trecute, pe  strada Principală, din comuna Fărcaşele, a fost depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here