Persoanele care nu respectă măsurile anti-COVID, amendate. Sute de sancțiuni în doar 48 de ore

Sute de amenzi, în ultimele 48 de ore pentru oltenii care încalcă măsurile anti-Covid. Forțele de ordine din Olt au verificat zonele aglomerate, centrele comerciale dar şi mijloacele de transport în comun.

La acțiune au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

„Peste 250 forţe de ordine au acționat zilnic, fiind verificate 231 de societăți comerciale, precum şi 143 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 1340 de persoane”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 286 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 35.950 de lei, dintre care 261 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în valoare de 31.450 de lei și 25 aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație în valoare de 4.500 de lei.

Oamenii legii recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here