Siminica Mirea, Marius Iancu și Florin Barbu, soluții pentru oamenii din Piatra Olt/ FOTO

Senatoarea Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu și Florin Barbu, toți trei candidați pe listele PSD Olt pentru Parlament, s-au aflat, joi, în campanie electorală, în orașul Piatra Olt.

După întâlnirile și discuțiile cu oamenii, Siminica Mirea a spus că, la întrebările acestora, echipa social-democrată le-a putut oferi cele mai bune soluţii având drept scop dezvoltarea comunităţii locale, soluţii deja integrate în Programul de Guvernare cu care PSD vine în faţa alegătorilor.

„În această zi, alături de Marius Iancu şi Florin Barbu am format o echipă deschisă şi receptivă la problemele ridicate de cetăţenii din oraşul Piatra-Olt. Am oferit cele mai bune soluţii, având drept scop dezvoltarea comunităţii locale, soluţii deja integrate în Programul de Guvernare cu care PSD vine în faţa alegătorilor.

De asemenea, viziunea clară și entuziastă a oraşului Piatra-Olt se va remarca cu siguranţa în următorii ani, sub conducerea primarului Nicuşor Rada pe care oamenii l-au susţinut şi aşteptat cu multă căldură pentru viitoarele proiecte de dezvoltare dedicate oraşului Piatra-Olt”, a spus Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here