Lacrimi şi durere fără margini: Un polițist a murit la numai 46 de ani

Lacrimi şi durere fără margini pentru toţi cei care l-au cunoscut pe Claudiu Pătraşcu. Poliţistul se afla în stare gravă din cauza coronavirusului, dar ieri, a pierdut lupta cu boala. Acesta s-a stins din viaţă după ce a luptat zile în şir cu acest virus nemilos.

Multiplu campion Claudiu Pătrașcu, fost luptător legitimat la Farul și CS Dinamo, a murit la vârsta de 46 de ani.

Devenit polițist în orașul de pe Litoral după retragerea din activitate, fostul sportiv se afla de mai mult timp internat în Constanța. Depistat cu Covid-19, Claudiu Pătrașcu a pierdut lupta cu boala. În urmă cu o săptămână, fostul luptător își striga suferința de pe patul de spital.

„A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugați-vă pentru viața mea!”, scria pe Facebook, în urmă cu șapte zile, Claudiu Pătrașcu.

Fostul campion la lupte era internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Federația de profil, condusă de Răzvan Pîrcălabu, a făcut azi tristul anunț.

„FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris pe pagina de Facebook oficialii forului de profil.

Sursa: romaniatv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here