Doi medici din Prahova, soţ şi soţie, au murit după ce s-au infectat cu coronavirus

Doi medici din Câmpina, soț și soție, au murit după ce s-au infectat cu coronavirus.

Alexandrina și Octavian Ionete, doi medici din Câmpina specializaţi în Radiologie, au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. Conducerea Spitalului din Câmpina a făcut tristul anunţ.

“Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întregul colectiv de salariați, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinșilor medici Alexandrina și Octavian Ionete, profesioniști de o imaculată probitate și o înaltă competență profesională. Dumnezeu să-i odihnească!”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Câmpina, citaţi de ziarulincomod.ro.

Octavian Ionete se pensionase, iar soția sa, dr. Alexandrina Ionete era încă medic în cadrul spitalului de la Câmpina. Probabil acolo s-a şi infectat cu coronavirus.

„Drum lin printre îngeri, domnule doctor! Veti rămâne veșnic in amintirea mea ca un om si un profesionist extraordinar de la care am avut extrem de multe de învățat”, a scris un cunoscut al acestuia pe Facebook.

„Un suflet de om deosebit , întotdeauna găsea răspuns și alinare pentru ce-i ce aveau nevoie de dumnealui. Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în împărăția lui”, a scris o fostă colegă a medicului.

Zilele trecute un alt medic din Olt a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Este vorba despre doctorul Dan Vruse, medic în comuna Rotunda. Medicul în vârstă de 65 de ani a murit după o lungă suferință provocată de COVID-19.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here